Hjem

Velkommen til Renow!

Vi er stolte av å være en bedrift som ikke bare er opptatt av å levere gode nettsider, men også bryr oss dypt om miljøet og fremtidens generasjoner. Hos Renow handler det ikke bare om å skape flotte nettsider; vi legger også stor vekt på å gjøre det på en måte som er bærekraftig og miljøvennlig.

Vi forstår at den digitale bransjen har en betydelig karbonavtrykk, og derfor har vi forpliktet oss til å redusere vår egen påvirkning. Vi tar aktivt i bruk miljøvennlige praksiser i hele vår virksomhet, fra valg av hostingtjenester som bruker fornybar energi til å optimalisere nettsider for lavere energiforbruk.

Les mer om våre bærekraftsmål her!

Vår status som UB

Som en ungdomsbedrift (UB) er Renow forankret i en unik og dynamisk tilnærming til forretningsverdenen. Vi er stolte av å være en del av det norske Ungt Entreprenørskap-programmet, der vi som unge talenter får muligheten til å utforske, skape og drive vår egen bedrift. Vår tilstedeværelse som UB gir oss en verdifull plattform for læring, vekst og samarbeid.

Veien til AS i høsten 2024

Vi ser frem til å omstrukturere til et aksjeselskap (AS) høsten 2024, en viktig milepæl for Renow som legger grunnlaget for vekst og profesjonalisering. Vår transformasjon styrker vår forpliktelse til kvalitet og pålitelighet. Takk for støtten - denne reisen reflekterer vårt engasjement for innovasjon og utvikling. Vi gleder oss til å dele denne spennende reisen alle våre kunder!